GNTM: Το «δηλητήριο» της Μέγκι για τη συνεργασία της με την Άννα!

Οι δυο κοπέλες δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά

Οι διαγωνιζόμενες του σημερινού επεισοδίου του Greece's Next Top Model πρέπει να αναδείξουν τον κοινωνικό ρόλο ενός μοντέλου!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε στα κορίτσια πώς θα πρέπει να γράψουν σε ένα λευκό T-Shirt το δικό τους μήνυμα και το καλύτερο θα το φορέσει η ίδια και θα το ανεβάσει στο Instagram!

Ωστόσο, τις χώρισε σε δυάδες για να συνεργαστούν. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε πολύ στα κορίτσια, μιας και έχουν δημιουργηθεί πηγαδάκια και πολλές δε μιλάνε μεταξύ τους!

GNTM: Η διαφορετική δοκιμασία που τους ανακοίνωσε η Ηλιάνα!

Ένα από τα ζευγάρια ήταν και η Μέγκι με την Άννα! Οι δυο κοπέλες δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους.

Ωστόσο, η Άννα δήλωσε: «Η συνεργασία ήταν πολύ καλή, δεν είδα κανένα κόμπλεξ, δεν είδα ότι δεν έχει όρεξη, ότι δεν με πάει… Μια χαρά ήταν! Πάρα πολύ ωραία!».

GNTM: «Έθαψαν» τη Μέγκι και σχολίασαν την αποχώρηση της Έλντας

Από την άλλη πλευρά η Μέγκι «έσταξε» το δηλητήριό της ελαφρώς: «Το hashtag το σκέφτηκα εγώ! Γενικά η Άννα δεν ξέρει πολύ καλά Αγγλικά, οπότε τα Αγγλικά ήταν δικά μου! Εγώ δημιούργησα… Γενικά μετά ένιωθα άδεια. Δεν πήρα και κάτι από αυτό που ζήσαμε. Θεωρώ ότι αν το είχα με κάποια άλλη κοπέλα, όπως η Μικαέλα ή η Εύη θα είχαμε δημιουργήσει κάτι πιο όμορφο. Από εκεί και πέρα χάρηκα που κάναμε μια μίνι συνεργασία, επειδή υπήρξε θέληση από εμένα!».

 

 

 

Δείτε όλο το επεισόδιο του Greece's Next Top Model.