To star.gr ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ του Rising Star: Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας, Μάστορας ήταν εκεί!

Δείτε όλα όσα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης στα studio ΚΑΠΑ

Το ραντεβού ήταν για το μεσημέρι της Τρίτης λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Studio ΚΑΠΑ. Πλήθος δημοσιογράφων απάντησαν θετικά στο κάλεσμα των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 και έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη τύπου του Rising Star.

Λίγες, μόλις ημέρες, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του μουσικού talent show το βράδυ της Κυριακής, δόθηκε η πρώτη γεύση για το τι θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Φυσικά, το star.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί!

Αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι βασικοί συντελεστές.

Κάποια στιγμή, ο τοίχος πίσω από τον οποίο θα διαγωνίζονται οι συμμετέχοντας, σηκώθηκε και αποκαλύφθηκε η κριτική επιτροπή! Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας ήταν "κρυμμένοι" μέσα του. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του show Γιώργο Λιάγκα και η Καλομοίρα, που θα βρίσκεται μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο Blue Room πλησίασαν κοντά τους και ξεκίνησαν οι ερωτήσεις.

Εκεί ήταν και ο σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης.

Από μια τέτοια συνάντηση, δεν θα μπορούσε να λείπει και o Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος βρέθηκε στο εντυπωσιακό πλατό του show και εξήγησε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το “Rising Star” από τα υπόλοιπα μουσικά shows.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη συνέντευξη τύπου και μείνετε συντονισμένοι γιατί οι πρωταγωνιστές του μουσικού σόου έδωσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις στο star.gr!
















Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr