Ζηλεύει όλος ο κόσμος!Κορίτσι της Vogue έκανε τον πιο στιλάτο γάμο της χρονιάς!

Δείτε τις εκπληκτικές φώτο με το πριγκιπικό νυφικό και το γραφικό τοπίο-Άλλαξε τρία haute couture φορέματα

​Γάμος από αυτούς που είναι… one of a kind έλαβε χώρα στο νησί Κάπρι και θα καταλάβετε γιατί τον χαρακτηρίζουμε έτσι, όταν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που «βούλιαξαν» το Instagram.


Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί τόσος χαμός, αρκεί να σας ενημερώσουμε ότι τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η στιλίστρια της ιταλικής «Vogue» Τζοβάνα Μπατάλια, με τον βαθύπλουτο Σουηδό επιχειρηματία Όσκαρ Ένγκλεμπερτ.


Και όταν το στυλ «ενώνεται» με το χρήμα, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι… φαντασμαγορικό!


Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media με το hashtag #gioandoscar, η fashion editor άλλαξε τρία haute couture φορέματα, τα οποια σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα ίσως φάνταζαν γελοία, αλλά σ΄εκείνη ταίριαζαν… φανταστικά.

(Παρατηρήστε την λεπτομέρεια της φώτο: Μπροστά η ��ύφη υπερπαραγωγή και από πίσω την ακολουθεί... κατά πόδας, μια ξυπόλητη κυρία)

Ξεκίνησε με ένα φόρεμα Alaia συνδυασμένο με παπούτσια Aquazurra για να δώσει «το παρών» στο δείπνο πριν το γάμο.


Συνέχισε με το γαμήλιο νυφικό το οποίο σχεδίασε ο Alexander McQueen, ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και πώς είναι το νυφικό της χωρίς το πλούσιο κάτω μέρος του, το οποίο αφαίρεσε και έμεινε όπως βλέπετε:


Μετά φόρεσε ένα μίνι γαμήλιο outfit του Giambattista Valli με ασορτί μπότες πάνω από το γόνατο για το γαμήλιο πάρτι.


Και κατέληξε με μια τουαλέτα Prada για το γαμήλιο πάρτι.


Να αναφέρουμε τέλος, πως κουμπάροι αι παράνυφοι σε αυτόν τον ονειρεμένο γάμο ήταν βαριά ονόματα της μόδας, η αρχισυντάκτρια της Vogue Ιταλίας Anna Dello Russo αλλά και οι Margherita Missoni, Elisa Sednaoui, Jessica Hart, Giambattista Valli, καθώς και οι σχεδιαστές Dsquared2.