Σπέρμα και στέμμα στις «Βερσαλλίες»: Θύελλα αντιδράσεων για την πρεμιέρα της σειράς του BBC2

«Ξύλινη υποκριτική, πορνό σκηνές, κακό το σενάριο, απαίσια η σειρά» έγραψαν οι τηλεθεατές

​Μήνες πριν κάνει πρεμιέρα, η σειρά «Βερσαλλίες» του BBC2 είχε κάνει αίσθηση λόγω των τολμηρών σκηνών, και των σεξουαλικών περιπτύξεων μεταξύ των πρωταγωνιστών.


Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς, που μετά την χθεσινή της πρεμιέρα, ξέσπασε… σάλος, με τα social media να παίρνουν φωτιά και τους τηλεθεατές να κράζουν τα όσα διαδραματίζονταν… ασύστολα.


Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το «παρθενικό» επεισόδιο της σειράς «Βερσαλλίες» περιείχε μέσα σε μόλις 17 λεπτά, ΤΕΣΣΕΡΙΣ άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους σκηνές.

Σημειώστε: Ομοφυλοφιλικό σεξ, στοματικός έρωτας και σεξουαλικές συνευρέσεις της βασίλισσας με νάνους (ένας εκ των οποίων μπαίνει κάτω από τη φουστα της), είναι μερικά μόνο από όσα είδαν τα… μάτια των τηλεθεατών.


Και μπορεί οι «Βερσαλλίες» να μας «μεταφέρουν» στο Παρίσι του 18ου αιώνα όταν στο θρόνο βρισκόταν ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας, γνωστός και ως βασιλιάς Ήλιος, αλλά το κοινό μόνο τις ιστορικές αναφορές δεν πρόσεξε.

Πώς να τις προσέξει άλλωστε, αφού δυο λεπτά μετά την πρεμιέρα (στις 21:32), η σειρά έβαλε τους τηλεθεατές για τα καλά στο κλίμα, δείχνοντας τον πρωταγωνιστή της σειράς που υποδύεται τον «Λουδοβίκο» (Τζόρτζ Μπλάγκντεν) να κάνει σεξ με την συμπρωταγωνίστριά του, Αλέξια Τζιορντάνο.


Στις 21:47 απεικονίζεται η Βασίλισσα Μαρί-Τερέζ με έναν νάνο από την Αφρική μέσα στη φούστα της.


Στις 21:48 η Ενριέτ (την οποία υποδύεται η Νοέμι Σμίντ) βγαίνει από το νερό με το διάφανο ρούχο της να έχει κολλήσει πάνω στο γυμνό της σώμα.


Ένα λεπτό μετά, στις 21:49 η Ενριέτ απεικονίζεται ολόγυμνη στο κρεβάτι του Βασιλιά Λουδοβίκου.


Μετά από τις παραπάνω σκηνές σεξ, δεν είναι παράλογο που μπούχτισαν οι τηλεκριτικοί και οι τηλεθεατές με αποτέλεσμα να «στολίσουν» την σειρά (που κόστισε περίπου 26 εκ. ευρώ) μέσω Twitter.


Τα σχόλια τους μόνο... κολακευτικά δεν ήταν, χαρακτηρίζοντας τους διαλόγους «ξύλινους», και την σειρά «το απόλυτο σκουπίδι».


Άλλοι ανέφεραν πως το μόνο που την ξεχωρίζει από το πορνό είναι οι διάλογοι «εποχής», ενώ άλλοι δεν πίστευαν στα ��άτια τους με αυτά που έβλεπαν.


«Δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, δεν υπάρχουν χαρακτήρες, όλοι οι άντρες είναι άσχημοι, oι διάλογοι είναι βαρετοί, η υποκριτική πομπώδης και η σειρά απαίσια» έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter.


Μερικά ακόμα από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter ήταν:

«Απαίσια και απογοητευτική η σειρά»



«Οοοο Βερσαλλίες. Πίστευα πως η σειρά θα ήταν τρομερά καλή, αλλά τελικά είναι τρομερά απαίσια».


«Δεν μπορώ να αποφασίσω αν απλά είναι κακό το σενάριο ή η υποκριτική. Τελικά είναι και τα δυο!»


Τα μόνα που ενθουσίασαν τους τηλεθεατές ήταν τα… παπούτσια της σειράς, τα κοστούμια, τo make up, τα χτενίσματα, και τα εντυπωσιακά πανοραμικά πλάνα, με πολλούς να γράφουν:

«Τέλεια τα πατούμενα, αλλά κρίμα για το σενάριο».