Πανικός στο αεροδρόμιο-Έξι τεστ εγκυμοσύνης αγόρασε η Κιμ Καρντάσιαν-ΦΩΤΟ

Τα έκανε όλα στο αεροπλάνο για να δει αν είναι έγκυος

​Ο απόλυτος πανικός έπιασε την Κιμ Καρντάσιαν στο αεροδρόμιο του Los Angeles, καθώς φοβήθηκε πως είναι έγκυος και αγόρασε… ΕΞΙ τεστ εγκυμοσύνης.


Όπως βλέπετε και στις φώτο που ανέβασε στο Snapchat της, η 35χρονη τηλεπερσόνα έκανε τα τεστ στην τουαλέτα του αεροπλάνου, και στη συνέχεια δημοσίευσε το αποτέλεσμα τους που ήταν… «not pregnant» δηλαδή «όχι έγκυος».


Αφορμή στάθηκε η υποψία της Κιμ ότι ίσως να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση του γιου της Σαίντ.


Τις φώτο δημοσίευσε με την ταμπέλα «Panic attack» δηλαδή «Κρίση Πανικού», λέγοντας πως την τρομάζει το ενδεχόμενο να κυοφορεί και τρίτη φορά.


Ο λόγος; Ούτε η πρώτη της εγκυμοσύνη (στην τρίχρονη κόρη της Νορθ Γουέστ), ούτε και η δεύτερη (στον 5 μηνών γιο της) ήταν εύκολες, καθώς η τηλεπερσόνα υπέφερε από μια σοβαρή κατάσταση, κατά την ο��οία ο πλακούντας αναπτύσσεται πολύ βαθιά μέσα στο τοίχωμα της μήτρας.


Μάλιστα σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του reality «Keeping Up With the Kardashians», η 35χρονη Κιμ είχε εξομολογηθεί πως ο Κάνι Γουέστ της ζητά περισσότερα παιδιά, αλλά εκείνη δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να κάνει άλλα:


«Μου το λέει κάθε μέρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να μείνω για ακόμα μια φορά έγκυος» δήλωσε χαρακτηριστικά η 35χρονη Κιμ.