Τα καυτά φιλιά της Ελένης με τον Ματέο στα μπουζούκια- ΒΙΝΤΕΟ

Σε τρυφερά ενσταντανέ το ζευγάρι/ πρώτη ανάρτηση: 09-10-2015, 23:22

​Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη, διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, όπως σας γράψαμε στο star.gr. Στην παρέα τους ήταν ο αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» απαθανατίζει την 46χρονη παρουσιάστρια να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον σύντροφο της και πατέρα της μικρής της κόρης, Μαρίνας.

Μαρτυρίες λένε πως αφιέρωναν τραγούδια ο ένας στον άλλον και πως καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί με το τζιπ της Ελένης, ενώ νωρίτερα η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει την κράτησή της, οπότε εξέπληξε ευχάριστα θαμώνες και φωτογράφους.

Πριν από μερικές μέρες, ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και η οικοδέσποινα εξέφρασε μία επιθυμία της. «Πολύ φτιάχτηκα σήμερα! Γιατί έχετε τόσα χρόνια να με βγάλετε έξω;», είχε πει χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της και ζήτησε από τον τραγουδιστή να τους κανονίσει ένα τραπέζι για το Σάββατο. Έτσι, λοιπόν το ‘πε και το έκανε!