Γιώργος Παπαδάκης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Κώστα Τσάκωνα-«Είχα τη χαρά να τον γνωρίσω...»

«Έφυγε από τη ζωή, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος»

Για τον Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος έφυγε από η ζωή μετά τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» επιβεβαιώνοντας την είδηση του θανάτου του.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος -παρουσιαστής, είναι από εκείνους που είχε την τύχη να γνωρίσει τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό.

«Μας έχει έρθει μια είδηση δυσάρεστη για τον χαμό ενός πολύ γλυκού, πολύ τρυφερού ανθρώπου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Επειδή στο παρελθόν είχε γίνει ολόκληρο θέμα για τον χαμό του και είχε διαψευστεί, είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και το ψάχναμε μέχρι που επικοινωνήσαμε με το γραφείο τελετών που θα κάνει την εξόδιο ακολουθία προκειμένου να επιβεβαιωθούμε ότι όντως ο Κώστας Τσάκωνας, από τους πιο χαμογελαστούς ανθρώπους, έφυγε από τη ζωή, ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος» ανέφερε.

«Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ο οποίος, έχω την εντύπωση είναι από εκείνους που ήξεραν τα περισσότερα ανέκδοτα. Θα μπορούσε να κάθεται μέρες, μήνες ατέλειωτους και να σου λέει ανέκδοτα. Εκπληκτικός άνθρωπος, καταπληκτικός άνθρωπος, γλυκύτατος άνθρωπος που είχα την χαρά να τον γνωρίσω. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του...» πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ