Προσοχή spoilers και… αίμα: Νέες creepy σκηνές με την Λέιντι Γκάγκα στο «American Horror Story»

Δείτε την να δίνει… «ζωή» με το αίμα της (video)

​Στο ρόλο της αιμοσταγούς «Κόμισσας-βαμπίρ» έχει μπει για τα καλά η Λέιντι Γκάγκα, η οποία δίνει ρέστα στο «American Horror Story», πίνοντας το αίμα των ανυποψίαστων θυμάτων της, τα οποία υπνωτίζει και στη συνέχεια τα ξεσκίζει.


Όπως θα δείτε και στα spoilers, στο δεύτερο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της σειράς τρόμου, η 29χρονη σταρ μετατρέπει σε βαμπίρ την «Άλεξ Λόουι» (Κλόε Σεβινί), όταν η δεύτερη πηγαίνει στο ξενοδοχείο Κορτέζ για να ζητήσει τον λόγο από την «Κόμισσα» επειδή έκλεψε τον γιο της και τον μετέτρεψε σε βαμπίρ.


Η «Κόμισσα» της απαντά πως στην πραγματικότητα τον έσωσε, όπως και όλα τα άλλα παιδιά που έχει υπό την επιρροή της, από μια τραγική ζωή.


«Τον πήρα μαζί μου για να είναι ασφαλής. Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνο μέρος. Του μετέδωσα μια αρχαία αλλοίωση του αίματος, που του έδωσε υγεία, ζωτικότητα και παντοτινή ζωή».


Όταν η «Άλεξ» μαθαίνει την αλήθεια, τραβά όπλο και ζητά από την «Κόμισσα» να τον κάνει και πάλι φυσιολογικό. Όταν εκείνη της απαντά πως δεν υπάρχει επιστροφή και η «Άλεξ» συνειδητοποιεί πως χάνει τον γιο της,η «Κόμισσα» σκίζει το στήθος της με τα νύχια της, και της δίνει να πιει από το αίμα της, μετατρέποντας την σε βαμπίρ.


«Από το αίμα προέρχεται η ζωή. Θα αναστηθείς και να ενωθείς ξανά με τον γιο σου για όλη την αιωνιότητα» λέει η Λέιντι Γκάγκα στο «θύμα» της.











ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ PROMO ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.