«9 Μήνες»: Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητάει από τον τον Γρηγόρη να γίνει κουμπάρος

Τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Star

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδει καθημερινά, στις 17:50, το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Η Δάφνη εξηγεί στον Αντρέα πως ο Νικ έπεσε θύμα εκφοβισμού, ό��αν κάποιος πήγε στον νοσοκομείο και απείλησε να τον σκοτώσει αν δεν σταματήσει την έρευνα.

Ο Άλκης ετοιμάζεται για τον γάμο και ζητάει από τον κολλητό του, τον Γρηγόρη, να γίνει κουμπάρος του και να τον βοηθήσει. Η Έλσα με την Κρίστη διαλέγουν φορέματα και η Έλσα ζητάει από την Κρίστη να καλέσουν και τον Μάνο στο γάμο.

Ο Μάνος ζητάει από τη Μαρίνα να πάμε μαζί στα μαγαζιά για να διαλέξουν τα ρούχα της φωτογράφισης. Ο Αντρέας εκφράζει το ενδιαφέρον του για τη Δάφνη και ο Πέτρος τού ζητάει να κρατηθεί μακριά της. Η Δάφνη αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Νικ, για να τον έχει υπό την προστασία της.

Η Μαρίνα διαλέγει σπίτι για τον Μάνο και το διακοσμεί βάζοντας και τις δικές της πινελιές. Ο πατέρας του Άλκη εκβιάζει τον Γρηγόρη για να του πει που και πότε θα γίνει ο γάμος. Κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, η Δάφνη βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Αντρέας την σώζει και πάνω στην ένταση της στιγμής, τη φιλάει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ