Γυμνό… τέλος για το «Playboy»! To ανδρικό περιοδικό ηττήθηκε από το Διαδίκτυο

Τι ώθησε τους ιθύνοντες του να κάνουν μεταστροφή μετά από… έξι ολόκληρες δεκαετίες!

​Μπορεί το περιοδικό «Playboy» να μεγάλωσε γενιές και γενιές ανδρών, όμως αρκούσε η επέλαση του διαδικτύου για να τα αλλάξει όλα και να το αναγκάσει να αναζητήσει μια νέα εικόνα απέναντι στα πορνογραφικά site.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ανδρικού περιοδικού στους «New York Times» το γυμνό παίρνει… πόδι από το «Playboy», έπειτα από κοινή απόφαση με τον Χιου Χέφνερ (ιδρυτή του περιοδικού).


Η «στροφή» του «Playboy» θα γίνει πράξη τον Μάρτιο του 2016 και αιτία είναι το Ίντερνετ, το οποίο προσφέρει δωρεάν «ο,τι σεξουαλική πράξη μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι γυμνές φωτογραφίες είναι τελείως ξεπερασμένες πια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του περιοδικού, Κόρι Τζόουνς.



Μάλιστα τονίζει πως οι πωλήσεις του περιοδικού έχουν υποστεί πολύ μεγάλη πτώση, καθώς το 1975 πουλούσε 5,6 εκατ. αντίτυπα, ενώ σήμερα μόλις 800.000.

Το περιοδικό, που πρώτο έσπασε το ταμπού της δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών, εκτιμά ότι θα πάρει άδεια για δημοσίευση μέρους της ύλης του στα μεγάλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, το Twitter και το Instagram.


Οι ιθύνοντες του περιοδικού ακόμη συζητούν ποια θα είναι η νέα του μορφή. Σύμφωνα με τους τους «New York Times», θα υιοθετήσει «ένα καθαρότερο και πιο μοντέρνο στυλ», θα υπάρχουν προκλητικές αλλά όχι γυμνές φωτογραφίες.


Η «Playmate του Μήνα» θα παρα��είνει στις σελίδες του, αλλά οι φωτογραφίες θα είναι «λίγο πιο προσιτές, λίγο πιο οικείες».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.