Ξέσπασε η Τριφύλλη για το βιβλίο του Κανάκη: «δεν γαμ**ται;»!

«Αντί να πάρει τη μηχανή του και να στουκάρει σε έναν τοίχο, έκατσε κι έγραψε τον πόνο του»

Με το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον πατέρα του ανά χείρας μπήκε σε τηλεοπτικό πλατό η Βάσια Τριφύλλη και ξέσπασε εναντίον όσων επικρίνουν τον παρουσιαστή για όσα έγραψε μετά το θάνατο του αγαπημένου του προσώπου!

«Είναι αργά η ώρα; Μπορούμε να βρίσουμε; Δεν γαμ**ται; Άντε τώρα μην πω καμιά κουβέντα! Αντί να πάρει τη μηχανή του και να στουκάρει σε έναν τοίχο, έκατσε κι έγραψε τον πόνο του ο άνθρωπος. Δεν με χέζ**ν όλοι!», είπε η ηθοποιός, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

Μάλιστα, η Βάσια εξομολογήθηκε ότι όσα έγραψε ο Αντώνης Κανάκης, τον οποίο δεν γνωριζει προσωπικά, την συγκίνησαν: «δεν έχω διαβάσει άλλο τέτοιο βιβλίο που να έχει γραφτεί από γιο για τον πατέρα. Συνήθως γράφουμε για τις μανάδες μας... Ο πόνος του Αντώνη είναι κάτι συγκλονιστικό. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να κάνει ένα παιδί γιατί είχε έναν υπέροχο κρίκο με τον πατέρα του και αυτός ο κρίκος πρέπει να συνεχιστεί. Θέλω να πω να το διαβάσει όλος ο κόσμος. Μου αρέσει ο Αντώνης που βρίζει. Βρίζει το Χάρο, δεν φαντάζεσαι τι του λέει! Δεν είμαστε ούτε κολλητοί με τον Αντώνη ούτε τίποτα, αλλά εγώ έχω ένα ελάττωμα: αγαπάω πάρα πολύ και εκτιμώ και από μακριά!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βάσια Τριφύλλη