Ένα κολιέ και ένα δείπνο φέρνουν εξελίξεις στο «Kuzey Guney»!

Τι θα γίνει στο νέο διπλό επεισόδιο της σειράς του Star

​Εξελίξεις φέρνουν στο «Kuzey Guney» ένα κολιέ αλλά και ένα… δείπνο, όπως θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς, που μεταδίδεται από το Star καθημερινά, στις 08:00.

Το κολιέ παραδόθηκε σε εκείνη που ανήκε. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ γκρέμισαν άλλο ένα εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά τους, με κίνδυνο, όμως, να θυμώσει ακόμα περισσότερο ο Μπαρίς. Ο Μπαρίς αποφασίζει ότι η Τζεμρέ πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό. Τώρα οι όροι του διαζυγίου θα γίνουν ακόμα πιο σκληροί. Εν τω μεταξύ, ο Γκιουνέι, ο οποίος ξέρει ότι ο Μίρζα Τσελτίκ που εμφανίστηκε και ισχυρίζεται ότι είναι ο δολοφόνος του Φερχάτ, δεν είναι ο πραγματικός δολοφόνος, είναι ανήσυχος και έτσι αποφασίζει να ερευνήσει το γεγονός αυτό, χωρίς όμως να κινήσει τις υποψίες κανενός. Μετά την αποφυλάκιση του Κουζέι, ο Σαμί τους προσκαλεί όλους στο σπίτι το βράδυ. Στο δείπνο στο οποίο επικρατεί ευχάριστη ατμόσφαιρα, συμμετέχουν και δύο καλεσμένοι - έκπληξη. Η Τζεμρέ ενημερώνεται για τους όρους του διαζυγίου και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μπαρίς. Σ’ αυτή την συνάντηση η Τζεμρέ θα μάθει κάποια καινούργια πράγματα που δεν τα ήξερε!

Στη συνέχεια, η Ντενίζ, που δεν γνώριζε ότι ο Σερέφ με τον Κουζέι έχουν μαλώσει, νομίζει ότι ο Κουζέι ξέρει πως βρίσκεται στην Πόλη και έτσι παρουσιάζεται ξαφνικά μπροστά του. Και για την Μπανού είναι οι τελευταίες μέρες για τη λύτρωση. Ο Γκιουνέι αντιλαμβάνεται ότι ο φάκελος του Φερχάτ θα κλείσει σιγά - σιγά και έτσι αισθάνεται πιο ήρεμος και σίγουρος. Η Μπανού θα είναι μία πολύ καλή κάλυψη για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει μυστικά από τη Μέλντα και τους Σινάνερ. Και ενώ η ζωή συνεχίζεται ανάμεσα στην ευτυχία και στη δυστυχία, στην ελπίδα και στην απελπισία, πλησιάζει η μέρα του γάμου του Σαμί. Η μελαγχολία της μητέρας του Κουζέι επηρεάζει και τον ίδιο και γι’ αυτό είναι στενοχωρημένος. Η Χαντάν δεν μπορεί να δεχτεί τόσο εύκολα το γάμο του Σαμί, του ανθρώπου με τον οποίο ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά…