ΕΓΚΥΟΣ για δεύτερη φορά η Κιμ Καρντάσιαν! Το αποκάλυψε στο reality της

Μετά από μήνες αποτυχημένων προσπαθειών με τον Κάνι Γουέστ τα κατάφεραν

​Έγκυος για δεύτερη φορά δυο χρόνια μετά τον ερχομό της κορούλας της, Νόρθ Γουέστ, είναι η Κιμ Καρντάσιαν!

Η 34χρονη τηλεπερσόνα όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τους τελευταίους μήνες προσπαθούσε σκληρά ώστε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, αλλά όλες της οι προσπάθειες στέφονταν από αποτυχία, καθώς η Κιμ αντιμετώπιζε διάφορα γυναικολογικά προβλήματα από την πρώτη της γέννα.

(Εδώ την βλέπετε στις 21 Μαϊου)


Μάλιστα η ίδια είχε εκμυστηρευτεί πως με τον σύζυγο της, Κάνι Γουέστ, έκαναν sex 500 φορές την ημέρα για να τα καταφέρουν, καθώς και ότι ο γιατρός της την είχε προειδοποιήσει πως ο πλακούντας που της είχε μείνει στην μήτρα από την πρώτη γέννα, έπρεπε να αφαιρεθεί αν ήθελε να κάνει κι άλλο παιδί.


Κιμ όμως είναι αυτή, και δεν το έβαλε κάτω με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι έγκυος.

Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια teaser για το reality «Κeeping Up with the Kardashians», όπου μετά το ραντεβού της με τον γυναικολόγο, η Κιμ λέει στην αδερφή της, Κλόε:


«Πήρα την εξέταση αίματος και είμαι έγκυος!»

Τον τρόπο (αν το έκανε φυσικά ή με την βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης) δεν τον αποκάλυψε, ούτε και πόσο μηνών ή εβδομάδων είναι.


Όσο για την μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, με το που έμαθε ότι θα γίνει και πάλι γιαγιά, έστειλε συγχαρητήρια στο ζευγάρι μέσω Twitter γράφοντας:


«Συγχαρητήρια! Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τον καρπό του έρωτα σας! Είμαι τόοοοοσο ευτυχισμένη για εσάς παιδιά!»

(Εδω την βλέπετε στις 30 Μαϊου, με την κοιλιά να μην φαίνεται-προς το παρόν-πουθενά!)



ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΟ TEASER.