«Σάρωσε» σε τηλεθέαση το φινάλε του Ντέιβιντ Λέτερμαν

Ξεπέρασε τον τελικό του «The Voice» και τα μουσικά βραβεία Billboard

​Στο top3 των παρουσιαστών που «σάρωσαν» σε τηλεθέαση με το αποχαιρετιστήριο σόου τους μπήκε ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, ενώ το φινάλε του παρουσιαστή ξεπέρασε μόνο το «Dancing With The Stars»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο «παππούς της αμερικανικής τηλεόρασης» παρουσίασε το τελευταίο του «Late Show» το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από 22 χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής, που πλέον θα παρουσιάζει ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ.

Το φινάλε παρακολούθησαν 13,76 εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που φέρνει την εκπομπή στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης για όλη την εβδομάδα, περιλαμβανομένης της prime-time ζώνης! Η μόνη εκπομπή που ξεπέρασε τον Λέτερμαν είναι το «Dancing With The Stars», που είδαν 14,35 εκατομμύρια τηλεθεατές.

O συνταξιούχος πια, παρουσιαστής, έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον τελικό του «The Voice» και την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard, ενώ είναι τρίτος μεταξύ των τηλεοπτικών αστέρων που αποχώρησαν: προηγούνται το αποχαιρετιστήριο του Τζόνι Κάρσον, το 1992, με 50 εκατομμύρια τηλεθεατές και εκείνο του Τζέι Λένο, το 2014, με 14,64 εκατομμύρια τηλεθεατές.