ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τηλεπερσόνα «τα έχει» με τον σύζυγο της επίσης διάσημης αδερφής της!

ΔΕΙΤΕ τα τρυφερά ενσταντανέ του ��ευγαριού κατά την διάρκεια δείπνου σε εστιατόριο

​Ένα απίστευτο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στους κόλπους της οικογένειας των Καρντάσιαν. Όχι δεν αναφερόμαστε στην αλλαγή φύλου του Μπρους Τζένερ, αλλά στην παράνομη σχέση που φέρονται να διατηρούν η Κένταλ Τζένερ με τον Σκοτ Ντίσικ!


Τα ξένα δημοσιεύματα έχουν πάρει φωτιά, και αναφέρουν πως η 19χρονη ετεροθαλής αδερφή της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, «τα έχει» κρυφά με τον 31χρονο σύζυγο της και πατέρα των τριών παιδιών της!


Την στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Σκοτ και την Κόρτνεϊ να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους, ο 31χρονος «Λόρδος» (όπως τον αποκαλούν), εθεάθη να γευματίζει σε εστιατόριο του Beverly Hills με την 19χρονη Κένταλ.

(Ο Σκοτ Ντίσικ με την σύζυγό του, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν)


Στο τραπέζι δεν ήταν ούτε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, ούτε τα τρία παιδιά του Σκοτ Ντίσικ.

Ο 31χρονος και η 19χρονη «κουνιάδα» του, έφυγαν από το εστιατόριο με την πολυτελή Ferrari του Ντίσικ, ενώ κατά την διάρκεια του γεύματος τους, ο Σκοτ κοιτούσε την Κένταλ όπως δεν τον έχουμε δει (σχεδόν ποτέ) να κοιτά την 36χρονη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα θέλουν Κένταλ Τζένερ και Σκοτ Ντίσικ να διατηρούν κρυφό δεσμό. Τον Ιανουάριο, το περιοδικό Star είχε ισχυριστεί το ίδιο, με το «ζευγάρι» να το διαψεύδει.





(Η Κόρντεϊ Καρντάσιαν)