Mε τον… «άνθρωπο» της διασκέδασε στα μπουζούκια η Μαρία Έλενα Κυριάκου-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λίγο πριν πάει Eurovision, πήγε να δει την πρώην coach της Δέσποινα Βανδή

​Την Δέσποινα Βανδή παρέα με τον… «άνθρωπο της» (όπως τον αποκαλεί) πήγε να δει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, η Μαρία Έλενα Κυριάκου.


Η νικήτρια του «Voice 1» που θα μας εκπροσωπήσει και στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, απόλαυσε από κοντά την πρώην coach της, με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις.


Πολύ… καλές σχέσεις έχει όμως και με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, με τον οποίο η τραγουδίστρια αρνείται πεισματικά ότι «τρέχει» κάτι.


Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η Μαρία Έλενα Κυριάκου σε μεγάλα κέφια, διασκέδασε με τα τραγούδια της Δέσποινας, ενώ δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει.


Από δίπλα της όπως είναι φυσικό, δεν έλειψε στιγμή ο πολύ στενός συνεργάτης, κολλητός, δεξί χέρι και άνθρωπος της αλλά… όχι σύντροφος της, Ευθύβουλος Θεοχάρους.


Οι δυο τους έφυγαν μαζί από το νυχτερινό κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά την έξοδο τους από το μαγαζί, η Μαρία Έλενα φόρεσε το κιμονό στο μαλλί, μάλλον για να μην αρπάξει κάνα κρύωμα στο σβέρκο το κορίτσι, αλλιώς δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης.