ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ στο STAR: τι θα δούμε στην πρεμιέρα του «Major Crimes»!

Από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10-Πρώτη ανάρτηση: 17/04/2015 00:33

​Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Παρασκευή, στο Star η νέα αστυνομική σειρά «Major Crimes», που θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:10!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η σειρά διαδραματίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες και επικεντρώνεται σε ό,τι χρειάζεται να γίνει από την πλευρά του Νόμου, για να εξασφαλιστεί η οριστική καταδίκη των ενόχων. Διερευνά τον τρόπο που η Αστυνομία και οι Εισαγγελείς συνεργάζονται για να στοιχειοθετήσουν μια υπόθεση, που θα οδηγήσει στην ομολογία του ύποπτου και στη συνέχεια την υπογραφή μιας συμφωνίας ή την καταδίκη του από το δικαστήριο.

Στο πρώτο επεισόδιο, απόψε, στις 21:10, οι ντετέκτιβ έχουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ληστείες σε παντοπωλεία με μοιραία κατάληξη. Στην υπηρεσία μετατίθεται η μυστική ντετέκτιβ Έιμι Σάικ και η βοήθεια της αποδεικνύεται πολύτιμη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εν τω μεταξύ, η νέα αρχηγός της υπηρεσίας, Σάρον Ράιντορ, αναλαμβάνει να προστατέψει τον νεαρό Ράστι Μπρικ όταν εκείνος το σκάει από την ανάδοχη οικογένειά του

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της σειράς!