«The Big Bang Theory»: Τι θα δούμε στο σημερινό τριπλό επεισόδιο!

Συντονιστείτε στις 18:50

​Σήμερα στις 18:50 συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο τριπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «The Big Bang Theory».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Σέλντον έχει μία καθημερινή, απογευματινή συνήθεια, την οποία όμως δεν έχει αποκαλύψει στην υπόλοιπη παρέα. Η περιέργεια κυριεύει τους Ραζ και Χάουαρντ, οι οποίοι καταλήγουν να τον κατασκοπεύουν για να ανακαλύψουν πού και τί κάνει! Παράλληλα η ζήλε��α του Λέοναρντ δημιουργεί προβλήματα στη σχέση του με την Πένι.


Το κολλέγιο όχι μόνο απελευθερώνει τη θέση πάρκινγκ του Σέλντον αλλά την παραχωρεί κιόλας στον Χάουαρντ! Φυσικά, το γεγονός προκαλεί ένταση σε ολόκληρη την παρέα.


Τα πράγματα σοβαρεύουν ανάμεσα στη Μπερναντέτ και τον Χάουαρντ και μετά από ένα σχετικά αποτυχημένο δείπνο με τα πεθερικά, ο Χάουαρντ είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει τον πατέρα της Μπερναντέτ σε μία εκδρομή ψαρέματος.

Η φύση βέβαια και ειδικότερα το ψάρεμα δεν είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα του Χάουρντ, η δημιουργία όμως μίας δυνατής σχέσης με τον μέλλοντα πεθερό του είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Εν τω μεταξύ, ο Σέλντον είναι αναγκασμένος να περιποιηθεί την άρρωστη Έιμι.