«TWILIGHT SAGA: Χαραυγή - Mέρος 1ο» απόψε στο Star!

Μην χάσετε τον γάμο του Έντουαρντ και της Μπέλα, στις 22:10

​Την τέταρτη ταινία του έπους του «Twilight» προβάλλει απόψε, στις 22:10, το Star!

Στο «TWILIGHT SAGA: ΧΑΡΑΥΓΗ, Mέρος 1ο», ο Έντουαρντ και η Μπέλα, μετά από τόσες δυσκολίες και περιπέτειες, είναι μαζί και γιορτάζουν τον έρωτα τους με έναν φανταχτερό γάμο. Σύντομα, όμως, η επισημοποίηση της σχέσης τους και η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Μπέλα πυροδοτούν εντάσεις και εκρήξεις, που οδηγούν σε μια σοκαριστική εξέλιξη για τον Τζέικομπ Μπλακ

Το πρώτο μέρος από το επικό τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας, βρίσκει στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπιλ Κόντον («Θεοί και Δαίμονες»), ενώ τα γυρίσματα κράτησαν έξι μήνες και έγιναν σε Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μπατόν Ρουζ, Λουιζιάνα, Ουάσινγκτον, Βανκούβερ και Βολτέρα. Έγιναν επίσης γυρίσματα στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, για κάποιες σκηνές που χρειάζονταν για το μήνα του μέλιτος.

Για τις ανάγκες της ταινίας ο Ρόμπερτ Πάτινσον έκανε μαθήματα χειρισμού σκάφους, έμαθε Πορτογαλλικά και ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας κα�� εξάσκησης, ενώ το νυφικό της Μπέλα σχεδίασε η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα. Για τη σκηνή της γέννας χρησιμοποιήθηκε μια κούκλα αλλά και ένα τριών εβδομάδων βρέφος.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας