Απέλυσαν ηθοποιό από σειρά, επειδή είπε ψέματα για την ηλικία της!Την «κάρφωσαν» οι fans της!

Οι παραγωγοί την προσέλαβαν νομίζοντας πως είναι 19 ετών αλλά στην πραγματικότητα ήταν 26

​Το… φυσάνε και δεν κρυώνει οι παραγωγοί του «Coronation Street» αυτό που έπαθαν, καθώς εξαπατήθηκαν από την Κέιτι Ρέντφορντ.


Η νεαρή ηθοποιός, τους είπε εξαρχής ψέματα για την ηλικία της, καθώς εκείνοι την προσέλαβαν νομίζοντας ότι είναι 19 ετών (π��οκειμένου να υποδυθεί την 14χρονη κόρη της Σάρα Πλατ, «Μπέθανι» στη σειρά), αλλά εκείνη στην πραγματικότητα ήταν… 25!


Πέντε ολόκληρα χρονάκια έκρυψε από τους υπεύθυνους η Κέιτι, την οποία «κάρφωσαν» οι fans της σειράς, παραθέτοντας στοιχεία με την αληθινή της ηλικία!

Αποτέλεσμα; Να είναι 11 χρόνια μεγαλύτερη από τον χαρακτήρα της στη σειρά, και μόλις δυο χρόνια νεότερη από την τηλεοπτική της «μητέρα», Τίνα Ο Μπράιεν, άρα ασύμβατη με τον ρόλο.


Όσο για το κανάλι; «Ήταν δικό μας λάθος που δεν το ψάξαμε για να μάθουμε την πραγματική της ηλικία. Ψάχναμε στο casting νεαρές ηθοποιούς μεταξύ 16-20 ετών, ήρθε, και την προσλάβαμε» δήλωσε το ITV, το οποίο πρόσθεσε πως μετά την απομάκρυνση της Κέιτι θα κάνει νέο casting για να βρεθεί η ιδανική ηθοποιός για τον ρόλο αυτό.