Δεν έχει ξαναγίνει: Έφυγε τ�� δόντι της Σάρον Όζμπουρν ενώ μιλούσε στην εκπομπή της!

ΔΕΙΤΕ το απίστευτο στιγμιότυπο και την αντίδραση της όταν κατάλαβε ότι το…χάνει!

​Στην τηλεόραση έχουμε δει ξυλοδαρμούς, έχουμε δει να ξεγυμνώνοντιαι, έχουμε δει να ξεκατινιάζονται ή να λιποθυμούν, αλλά να χάνουν LIVE τα δόντια τους, ΔΕΝ το έχουμε ξαναδεί!


Να όμως που κατά τη διάρκεια ενός «ζωντανού» προγράμματος ΟΛΑ μπορούν να συμβούν, και το απέδειξε η Σάρον Όζμπουρν, η οποία έχασε το δόντι της ενώ η εκπομπή «The Talk» ήταν on air!


Όπως θα δείτε και στο video, την ώρα που η 62χρονη σύζυγος του Όζι Όσμπουρν μιλούσε για εκείνον, άρχισε να νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά, βάζοντας τα χέρια στο στόμα της.


Δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι το εμφύτευμα της ετοιμαζόταν να την αποχαιρετήσει, με την Σάρον όχι μόνο να μην τα χάνει, αλλά και να κάνει πλάκα στον αέρα!


Τελικά το δόντι δεν άντεξε μέχρι να τελειώσει η εκπομπή, αλλά έπεσε μετά από λίγο, με την celebrity να το κρατά στο χέρι, χαρίζοντας στο κοινό ένα πλατύ χαμόγελο, με το δόντι να λείπει!


Καταλαβαίνετε τι πανικός επικράτησε στο studio από τα γέλια του κοινού και των συνεργατών της, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους!


«Γαμώτο!Μια περιουσία ξόδεψα σε αυτά τα κ*λοεμφυτεύματα. Τι θα κάνω τώρα; Όχι σοβαρά, έχει κανείς λίγη κόλλα;» αναρωτήθηκε η Σάρον.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ.