Με... γυρισμένη πλάτη στο ίδιο μαγαζί Λιάγκας – Κωνσταντίνα!

Μετέφεραν και στη βραδινή τους έξοδο την «ξινίλα»

Καλά κρατεί η νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: μετά τις «αιχμηρές» δηλώσεις για τον τρόπο που της φέρθηκαν στο πρωινό του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνα και Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγα��ί και... γύρισαν την πλάτη ο ένας στον άλλον!

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο «Shamone», το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου στο Γκάζι.

«Ο Λιάγκας κάθισε σε ένα τραπέζι με συνεργάτες του, τον Γεωργαντά και την Σταμάτη. Επειδή έβλεπε μπάλα, ήρθε πιο αργά από την Κωνσταντίνα», είπε ο Φώτης, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν επίσης παρούσα, περιέγραψε πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 καθόταν στα αριστερά του μαγαζιού και η τραγουδίστρια στο κέντρο, στο μπαρ.

Ο Φώτης δικαιολόγησε τον Λιάγκα, λέγοντας πως δεν την είδε επειδή ήρθε αργότερα, ενώ η Μαρία επέμεινε πως ο Λιάγκας την είδε την τραγουδίστρια! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, αντί να περάσει μπροστά από το μπαρ πηγαίνοντας στην τουαλέτα, ο παρουσιαστής πήγε από τον εσωτερικό διάδρομο, πίσω από τους DJ, για να μην συναντηθούν!

Δες στο βίντεο όσα αποκάλυψε το «ΦΜ Live» για την συνάντηση Λιάγκα - Κωνσταντίνας