Λάβετε θέσεις! Τη Δευτέρα ξεκινά η μεγάλη μάχη των πρωινάδικων

Πώς θα παραταχθούν τα αντίπαλα στρατόπεδα;

14 Οκτωβρίου 2013, ώρα 10 το πρωί. Η μεγάλη μάχη του πρωινού… καφέ ξεκινά με τα βλέμματα όλων στραμμένα στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού, εναντίον Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά. Ή Δαυίδ εναντίον Γολιάθ αν προτιμάτε, μιας και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των media Πέτρος Κωστόπουλος, είναι πρωτάρης στην πρωινή ζώνη και φαντάζει αδύναμος μπροστά στο θωρηκτό Λιάγκα - Σκορδά που μετρά πολλά χιλιόμετρα και άκρως επιτυχημένα.

Μετά από τρεις μήνες οι νοικοκυρές θα πάρουν το καφεδάκι τους, θα κάτσουν αναπαυτικά στον καναπέ τους και με ένα πάτημα στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασής τους θα καθορίσουν την τύχη της πρωινής ζώνης.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, παίρνοντας μαζί τους αρκετά άτομα από την παλιά τους ομάδα.

Η Ελεάνα Τρυφίδου μαζί με την Ίνα Ταράντου κρατούν τα ηνία της αρχισυνταξίας, ενώ στο πλατό μαζί με το ζευγάρι θα είναι η παλιά, καλή τους φίλη Σάσα Σταμάτη, έτσι για να ανάψουν τα αίματα, ο Γιώργος Λιανός, η Λάοουρα Νάργες και η μεγάλη έκπληξη που ακούει στο όνομα Θέμης Γεωργαντάς.

Ανάμεσα στα δυνατά χαρτιά του πρωινού του ΑΝΤ1 είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής, αλλά και η Λίτσα Πατέρα που θα μας ενημερώνει για την πορεία των άστρων. Μαζί τους επίσης θα είναι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Αλέξανδρος Λιζάρδος και ο Σπύρος Σούλης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο πάλι, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού για να του κρατάει τα μπόσικα, όπως έχει πει και ο ίδιος, ενώ στο πάνελ θα είναι ο… παλιός Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άρης Καβατζίκης και η Ελισάβετ Σπανού, ενώ στην κουζίνα παραμένει ο Άκης Πετρετζίκης και στα άστρα η Βίκυ Παγιατάκη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει κρύψει το άγχος του για την πρεμιέρα, καθώς γνωρίζει και ο ίδιος ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στους αντιπάλους ��ου.

Ο ντόρος όμως που έχει γίνει γύρω από το όνομά του μπορεί τελικά να του κάνει και καλό και η περιέργεια των νοικοκυρών να του δώσει, τουλάχιστον στην πρεμιέρα ένα μικρό προβάδισμα.

Πάντως άνθρωποι του χώρου δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά, χωρίς να κρύβουν ότι Πέτρος Κωστόπουλος και… πρωινό είναι εικόνα… παράδοξη.