Επιστρέφει στην tv o Χάρης Ρώμας με νέο σίριαλ

Δείτε τι είπε στο STAR για τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

​Ο Χάρης Ρώμας θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και το μόνο που μένει να λυθεί είναι το οικονομικό!

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στο STAR, μίλησε για την επιτυχία του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και για τις επαναλήψεις της.

«Αυτή η πρωτιά ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας καταλαβαίνει ο νοήμον άνθρωπος ότι δεν είναι αυτοσκοπός. Υπήρχαν σειρές που έκαναν μικρό��ερη τηλεθέαση και όμως με άφησαν περισσότερο ικανοποιημένο από κάποιες άλλες που πρωτεύσαν χωρίς να σημαίνει ότι δεν είμαι περήφανος και χαρούμενος» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Για την συμπρωταγωνίστρια του μίλησε με τα καλύτερα λόγιαΑγάπησα την Ελένη Ράντου. Είναι εξαιρετική καλλιτέχνης. Η χημεία μας λειτούργησε εξαιρετικά. Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαία η επιτυχία αυτής της σειράς, αλλά δεν είμαι όμως κολλημένος σε αυτό».

Ακόμα, απάντησε και στην άποψη της Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία δήλωσε πως προτιμά τα τούρκικα από τις επαναλήψεις.

«Δεν παρακολουθώ τις συνεντεύξεις της. Είναι απόλυτα θεμιτό να την έχει κουράσει το «Κωνσταντίνου και Ελένης», πλην όμως , υπάρχει ένα άλλο κοινό που προφανώς τους ανακουφίζει και τους τέρπει και αυτό το κοινό πρέπει να το σέβεται κανείς» δήλωσε.