Γνωστός ηθοποιός έφυγε από ριάλιτι και... έβαλε τα κλάματα!

Δες ποιός ζήτησε να αποχωρήσει και... «λύγισε»

Κάθε άλλο παρά σκληρό καρύδι αποδείχθηκε ο «ιππότης της ασφάλτου», David Hasselhoff, που έβαλε τα κλάματα επειδή... αποχώρησε από ριάλιτι!

Ο 61χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο γερμανικό «Big Brother» με celebrities και ξάφνιασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει. Βλέπεις, το ριάλιτι μόλις άρχισε και, για την ακρίβεια, μετρά 5 ημέρες on air!



Ο Hasselhoff επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, καθώς ο 86χρονος πατέρας του, που πάσχει από ασθένεια των πνευμόνων, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

«Όταν ήρθα εδώ, ήξερα ότι μπορώ να μείνω για όσο ο πατέρας μου είναι καλά. Τώρα δεν είναι. Θα πετάξω για Λος Άντζελες απόψε κιόλας», είπε ο ηθοποιός στους συγκατοίκους του και έβαλε τα κλάματα. Λίγη ώρα αργότερα, επιβιβάστηκε σε λιμούζινα, με προορισμό το αεροδρόμιο του Βερολίνου.

Πάντως, τηλεθεατές και δημοσιεύματα αμφιβάλλουν για το επιχείρημα του Hasselhoff: μάλιστα, κάποιοι λένε ότι ο ηθοποιός και η παραγωγή δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, ενώ άλλοι πως η παραμονή του στο «Βig Brother» για σύντομο χρονικό διάστημα είχε συμφωνηθεί από πριν και έγινε για διαφημιστικούς λόγους.