Ένταση στην τελευταία εκπομπή της Στάη -Έφυγε από την πίσω πόρτα

Θερμόαιμοι συγκεντρώθηκαν έξω από το στούντιο

Αναστάτωση προκάλεσε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η επιλογή των καλεσμένων του πάνελ της Έλλης Στάη για την εκπομπή της, «Netweek» που έγινε προχθές κατά τη διάρκεια του απεργιακού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είχε καλέσει τον διευθυντή του «Έθνους», Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο κάποιων καλεσμένων της εκπομπής, όσο και των δημοσιογράφων της ΕΡΤ επειδή το «Έθνος» κυκλοφόρησε απεργιακό φύλλο και ο ίδιος άσκησε κριτική στο περιοδικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Με αφορμή μια δήλωση της Έλλης Στάη με αιχμές προς τους συνδικαλιστές που τους είπε: «μην ανησυχείτε εσείς στο κοντρόλ είμαι απολύτως ψύχραιμη», η δημοσιογράφος Νανά Νταουντάκη, Α’ Αντιπρόεδρος στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ της απάντησε: «αν οι συνδικαλιστικοί σας εκπρόσωποι δεν έκαναν φασαρία, η ΕΡΤ θα ήταν κλειστή».

Συνεχίζοντας, η κυρία Νταουντάκη εξέφρασε την αντίδρασή της για τη συμμετοχή στην εκπομπή του Θανάση Τσεκούρα, ο οποίος έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ. Άποψη με την οποία συμφώνησε και το μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Κατερίνης.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος της εκπομπής, αφού συγκεντρώθηκαν κάποιοι θερμόαιμοι έξω από το στούντιο αναγκάζοντας την Έλλη Στάη να φύγει διακριτικά από την πίσω πόρτα.