Συνελήφθη η Ελληνίδα κριτής σε reality, που κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών

Παραμένει υπό κράτηση η 24χρονη celebrity

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η Tulisa Contostavlos. Η 24χρονη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, βρέθηκε μπλεγμένη σε εμπόριο ναρκωτικών, έπειτα από έρευνα που έκανε η εφημερίδα «Sun».


Όλα ξεκίνησαν, όταν δημοσιογράφος της «Sun» την προσέγγισε, χωρίς να της πει ποιος είναι, ζητώντας του να του βρει ναρκωτικά.


Εκείνη, όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά τουναντίον του είπε πως μπορεί να του βρει όποιο ναρκωτικό θέλει, και πως οι μισοί άνθρωποι στην ατζέντα της πουλάνε ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε έναν από τους φίλους της, τον Mike GLC, για να κάνει το deal ανάμεσα στον «έμπορο» και τον δημοσιογράφο. Έτσι, ο Mike GlC, πούλησε κοκαΐνη αξίας 800 βρετανικών λιρών, στο δημοσιογράφο της «Sun», με διαμεσολαβητή την Tulisa.


Μάλιστα, η «Sun» είχε και αποδεικτικά στοιχεία, αφού τόσο ο κολλητός της Contostavlos πιάστηκε από φωτογράφο να λαμβάνει τα χρήματα και να δίνει την κοκαΐνη στο δημοσιογράφο, ενώ η ελληνικής καταγωγής κριτής και τραγουδίστρια, έχει ηχογραφηθεί να λέει στον δημοσιογράφο, πως η ίδια δεν έχει κοκαΐνη, αλλά οι μισοί της φίλοι είναι έμποροι και μπορούν να της προμηθεύσουν ποσότητες για όλους.


Πλέον, Tulisa και Mike GLC είναι υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του κεντρ��κού Λονδίνου.