Μενούνος, Κριθαριώτη και χλιδή για την μικρή Χρουσαλά

Μάθε την ημερομηνία και όλες τις λεπτομέρειες για τ��ν βάφτιση

Βάφτιση – υπερπαραγωγή φαίνεται πως ετοιμάζουν για την κόρη τους η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας, αν κρίνουμε από τις λεπτομέρειες που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας!

Η βάφτιση της Μάργκω, όπως θα φωνάζουν την μικρή, θα γίνει το Σάββατο, 15 Ιουνίου, σε εκκλησάκι των νοτίων προαστίων.



Τα προσκλητήρια είναι στην... εκτύπωση και θα σταλούν σε περίπου 500 άτομα τις επόμενες ημέρες, ενώ, όπως σας γράψαμε και προ ημερών, νονές της μικρής θα είναι η Μαρία Μενούνος και η Σήλια Κριθαριώτη.

Η κόρη Πατίτσα θα φορέσει βαφτιστικά με την «υπογραφή» της σχεδιάστριας – νονάς της, τις μπομπονιέρες θα επιμεληθεί η γιαγιά της, Αγλαΐα Χρουσαλά (θυμάστε από τις εκπομπές της κόρης της; Πιάνει το χεράκι της!), ενώ ο στολισμός θα αποφασιστεί από κοινού από τις δύο νονές της μικρής.

Στο μεταξύ, η 30χρονη παρουσιάστρια και ο 37χρονος σύζυγός της βγήκαν για βόλτα με την κορούλα τους στη Γλυφάδα, ενώ «πετάχτηκαν» και μέχρι την... Καραϊβική! Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί προ πολλού από τον εφοπλιστή, ενώ η Μαριέττα άδραξε την ευκαιρία και πήγε μαζί του, προκειμένου να φωτογραφηθεί για την ανοιξιάτικη συλλογή των σανδαλιών της!