Σαρωτικές εξελίξεις στα «Κλεμμένα Όνειρα»

Ο Σταύρος βρίσκεται στη φυλακή και δεν ξέρει πώς να ξεμπλέξει

Στην Ύδρα βρέθηκαν για μια μέρα η Βάσω Λασκαράκη και ο Κωνσταντίνος Λάγκος μαζί με το συνεργείο των «Κλεμμένων Ονείρων» για να πραγματοποιήσουν κάποια γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.


Στο επεισόδιο λοιπόν αυτό θα δούμε τη Φαίη και το Σταύρο να καταφέρνουν να αποδράσουν για λίγες μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού για να ζήσουν τον έρωτά τους.



Τα δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια δεν θέλουν να αφήσουν τα προβλήματα να τους κυριεύσουν και αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξιδάκι μόνο για δύο. Εκεί ζουν στο έπακρο τον έρωτά τους, ενώ ο Σταύρος κάνει μια πρόταση στη Φαίη που την κάνει να πετάξει στους επτά ουρανούς.




Όλα όμως ανατρέπονται με την επιστροφή τους στην Αθήνα. Ο Σταύρος βρίσκεται αντιμέτωπος τη δικαιοσύνη, αφού οι αστυνομικές αρχές και η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος τον κατηγορούν για παράνομες δραστηριότητες σχετικά με το παιχνίδι.


Φυσικά σε όλο αυτό έχει βάλει το χεράκι της και η Χρύσα. Ο Σταύρος καλείται να πείσει τις αρχές ότι δεν έχει καμία σχέση, όμως οι κατηγορίες εναντίον του είναι σοβαρές.

Στο πλευρό του είναι η Φαίη, αλλά και άνθρωποι που ούτε το φανταζόταν.