Άγριος καυγάς στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη!

Σε ποιον είπε «ερχόσουν εδώ όταν δεν σε ήξερε ούτε η μάνα σου»;

Με καυγά και μάλιστα επεισοδιακό ξεκίνησε το 2013 για τον Γ. Παπαδάκη, ο οποίος σήμερα το πρωί αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά.

Μπορεί ο κ. Μαριάς να ήταν σταθερός καλεσμένος πέρσι στην εκπομπή του παρουσιαστή και ειδικά πριν εκλεγεί βουλευτής, όμως μια κουβέντα του Γ. Παπαδάκη ήταν αρκετή για να γίνουν οι παλιοί φίλοι μαλλιά κουβάρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μαριάς άρχισε να έχει αντιπαράθεση με τον Γ. Γιακουμάτο και δεν σταματούσαν παρά τις εκκλήσεις του Γ. Παπαδάκη που ήθελε να συνδεθεί ζωντανά σε παράθυρο με έναν ακόμα καλεσμένο του.

«Κλείσε τα μικρόφωνα σε παρακαλώ», φώναξε εκνευρισμένος ο Γ. Παπαδάκης και συνέχισε: «Θα πρέπει όλοι να σέβεστε. Έχετε κακομάθει όλοι. Είσαστε στη Βουλή στρατιωτάκια, αμίλητα, αγέλαστα…»

Κι εκεί ήταν που πήρε φωτιά ο κ. Μαριάς, ζητώντας του σε έντονο ύφος να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει.

Μάταια προσπαθούσε ο Γ. Παπαδάκης να του εξηγήσει τι εννοούσε.

«Μη μου φωνάζετε κύριε Μαριά και ζητήστε μου συγγνώμη. Με ακούσατε να ολοκληρώσω; Ακούστε με. Καθόσαστε στη Βουλή, στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, πειθαρχώντας σε έναν άδικο κανονισμό της Βουλής», είπε ο παρουσιαστής, αλλά δεν έπεισε τον έξαλλο βουλευτή που τον εγκαλούσε ότι τώρα τα… γυρίζει.

Τα παίρνει λοιπόν κι ο Γ. Παπαδάκης και του λέει:

«Κύριε Μαριά γνωριζόμαστε καλά, μη με αναγκάσετε να πω πράγματα που δε θέλω. Έχετε δημοσιο��ράφο με άποψη και ότι και να κάνετε την άποψή μου θα τη λέω. Όταν ερχόσασταν εδώ που δεν σας ήξερε ούτε η μάνα σας ήταν καλά»!

Όπως καταλαβαίνετε η απάντηση ήρθε αμέσως και δεν άρεσε καθόλου στον Γ. Παπαδάκη:

«Η μάνα μου μπορεί να με ήξερε και πολλοί φοιτητές μου με ήξεραν και κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν στηρίχτηκα σ’ εσάς. Είχα μιλήσει σε χιλιάδες ανθρώπους στα Προπύλαια πριν με καλέσετε εσείς», απάντησε ο βουλευτής και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι.