«Έθαψαν» τον Βασιλόπουλο οι Λιάγκας – Ουγγαρέζος!

«Τι να πει; Για την δουλειά του; Κανείς δεν ξέρει το βιογραφικό του»

«Τον φωνάζουν στις εκπομπές για να λέει αυτά και να προκαλεί. Τι άλλο έχει να πει; Μόνο αυτός ξέρει ότι κάνει καριέρα στην Αμερική», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Χρήστο Βασιλόπουλο!

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, οι δύο άνδρες του «Πρωινό Mou» ξεσπάθωσαν εναντίον του, ιδιαίτερα για την δήλωσή του περί ομοφυλοφιλίας «όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με δύο φύλα... άντρας εί��αι αυτός που το έχει δοκιμάσει, ξέρει, και δεν του άρεσε».

«Αχ ρε Δημητρώ, δεν είμαστε άντρες γαμώτο. Αν είναι έτσι, να το δοκιμάσουμε και τη Δευτέρα να έρθουμε και να πούμε ότι δεν μας άρεσε. Επειδή εγώ έφτασα 42 και εσύ 32 και δεν ξέρουμε τι φύλο έχουμε, ποιο επικράτησε από τα δύο, ας το κάνουμε το Σαββατοκύριακο να δούμε αν θα μας άρεσε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Καυστική ήταν και η απάντηση του συνεργάτη του: «εντάξει τώρα. Έτσι τα λέει αυτά ο Βασιλόπουλος για να προκαλέσει. Γι' αυτό τον φέρνουν κιόλας. Τι να πει; Για τη δουλειά του;».

«Εντάξει, έχει παίξει ένα πτώμα νομίζω», συνέχισε το... κράξιμο ο Λιάγκας, για να πάρει πάσα η Σάσα Σταμάτη και να επισημάνει ότι η η ερμηνεία του πτώματος είναι δύσκολη.

Ακόμα και όταν η Φαίη Σκορδά παρενέβη, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε το «καρφί» του: «δεν κάνουμε σοβαρή κριτική. Πλάκα κάνουμε. Μόνο πλάκα μπορείς να κάνεις με αυτά. Αλλά τι άλλο να πει; Για τα θεατρικά που έχει κάνει; Κανείς δεν ξέρει το βιογραφικό του, αυτό είναι το πρόβλημα».