Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η νέα ζωή μετά τον χωρισμό της

Κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει την Ελλάδα

Πρώτη ανάρτηση: 28/08/2012 01:00​

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη για τη νέα ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της.

Η παρουσιάστρια, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Σουηδία.

Η Αλεξάνδρα άνοιξε την καρδιά της λέγοντας πως δεν έχει σχέση και δεν σκέφτεται να παντρευτεί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά , αλλά δεν υπάρχει κανένας μεγάλος έρωτας... Αν υπήρχε κανένας μεγάλος έρωτας, θα το βλέπατε άλλωστε. Θα ήμουν αστραφτερή, λαμπερή», ισχυρίζεται η παρουσιάστρια.

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της, υποστηρίζει πως «είμαστε πάρα πολύ πολιτισμένοι. Ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου λέει μάλιστα η μικρή "μαμά γιατί ο μπαμπάς δεν έρχεται να μείνει εδώ πέρα στο δωμάτιό μου , αφού κοιμόμαστε έτσι κι αλλιώς μαζί;" Δηλαδή είμαστε πάρα πολύ καλά με τον μπαμπά της , δεν το συζητώ».

Ακόμα, μίλησε για τον έρωτα λέγοντας «εντάξει. Εγώ περιμένω. Το θέμα είναι.. τον πρίγκιπα; Νομίζω πραγματ��κά ότι κάτι μου έχει και μένα ο Θεός».

Τέλος, προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό λέγοντας πως «όποτε μα όποτε με χρειαστεί η Ελλάδα, για να προσφέρω και να βοηθήσω, θα είμαι πάντα εκεί. Δηλαδή όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι κάνω τα πάντα στη Σουηδία για να προωθήσω την Ελλάδα».