«Μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, με χαρτζιλικώνει ο άνδρας μου»

Πώς αισθάνεται γι´αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Για το Dancing on ice, τον έγγαμο βίο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Alter μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στην Τατιάνα Στεφανίδου, όσο περίεργο και εάν ακούγεται, πιστεύει ότι η υπόθεση του καναλιού στο οποίο εργαζόταν θα έχει αίσια έκβαση.

«Πείτε με χαζή, ή ρομαντική, πείτε με παράλογη, εγώ πιστεύω ότι θα ακούσουμε κάποιο καλό νέο. Όταν 700 άνθρωποι έχουν υποστεί τόσο μεγάλη ταλαιπωρία τους το χρωστάει ακόμη και ο Θεός. Εγώ πιστεύω ότι στο τέλος θα ακούσουμε κάτι καλό. Έχω περάσει από πολλά στάδια και αυτή την στιγμή, τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα», ανέφερε.

Η πρώην παίκτρια του Dancing on ice μίλησε και για το σόου χορού στον πάγο, λέγοντας ότι τον ένα μήνα που ασχολήθηκε με αυτό, ήταν περισσότερο ανέμελη, γιατί οι πρόβες και η καθημερινότητά της την βοηθούσαν να μην εστιάζει τόσο πολύ στο πρόβλημα του Alter.

Όμως, δεν έκρυψε ότι το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της είναι η οικογένειά της και φυσικά ο σύζυγός της Θέμης Σοφός. «Έχει μια πραότητα και ηρεμία, που κάνει τον χαρακτήρα μου να καλμάρει. Το ότι είμαι καλά με το σπίτι ��ου με ηρεμεί πάρα πολύ και μου δίνει φοβερή ισορροπία», είπε και πρόσθεσε:

«Θέλω πολύ να κάνουμε ένα παιδί. Θεωρώ ότι το πρώτο μεγάλο βήμα είναι η συγκατοίκηση. Εμείς συγκατοικούσαμε από πέρυσι το Νοέμβριο, οπότε όλα ήλθαν πολύ ομαλά. Το επόμενο στάδιο, όπως φαντάζομαι δηλαδή, είναι το μωρό».

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι η πρόταση γάμου του Θέμη Σοφού τα είχε όλα: Φεγγάρι, συγκίνηση, τα πάντα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι αυτό που την στενοχωρεί στην παρούσα περίοδο της ζωής της. «Μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, βρέθηκα να με χαρτζιλικώνει ο άνδρας μου. Κι αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο. Βεβαίως, εάν δεν ήταν ο άνδρας μου, θα ήταν η μαμά μου, ή κάποιος άλλος. Ολοι πιστεύω ότι έχουμε κάποιο μέλος στην οικογένειά μας που θα μπορούσε να μας στηρίξει».


Δείτε τί δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.