Η νέα ταινία του Γιώργου Χωραφά "δανείζεται" από τις ομορφιές της Κρήτης!

Συμπρωταγωνιστεί με την κόρη του Ζωή

Μια νέα φιλόδοξη ελληνική ταινία γυρίζεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη με τίτλο High Season, πρωταγωνιστής ο Γιώργος Χωραφάς.

Ο διεθνής Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον διευθυντή ενός ξενοδοχείου που εξαιτίας της κρίσης χάνει την δουλειά του. Την στιγμή που η ζωή του αγγίζει το μηδέν εκείνος παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Για την ηρακλειώτισσα δημιουργό Κλειώ Φανουράκη, που υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ο Γιώργος Χωραφάς ήταν η ιδανική επιλογή για τον κεντρικό ρόλο.

Αν και η βάση του Γιώργου Χωραφά είναι η Γαλλία, η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονται πάντα στη Ελλάδα και σε κάθε πρόταση που αγγίζει τις χορδές του... επιστρέφει.

Χάρη στην ταινία High Season ο Γιώργος Χωραφάς συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με την κόρη του την επίσης ηθοποιό Ζωή. Στο φιλμ παίζουν ακόμα οι: Σοφία Χιλλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Άννα Φόνσου, Αλέξανδρος Μυλωνάς ,Νίκος Μπουσδούκος, Γιώργης Σμπώκος.

H ταινία High Season σηματοδωτεί και την κινηματογραφική επιστροφή της Άννας Φόνσου.

Σε μια εποχή που η τέχνη μοιάζει είδος πολυτελείας η ταλαντούχα Φανουράκη δεν χάνει την ελπίδα της πιστεύοντας ότι ο κινηματογράφος δεν θα χάσει τον δρόμο του.

Το φίλμ αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2016.

Έλγκα Νταιφά