Συναυλία υποστήριξης κωφών: Η πολυμορφία των ανθρώπων και της μουσικής γίνεται ένα κομμάτι"

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική

​Μια ανθρώπινη πρωτοβουλία υποστήριξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών πήραν απλοί πολίτες στην Αθήνα, χωρίς να ανήκουν σε κάποιο σύλλογο ή κάποιο φορέα!

Έτσι, διοργάνωσαν την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Αρχιτεκτονική και ώρα 19:00 μία συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό, με πρωταρχικό μήνυμα ότι «η πολυμορφία των ανθρώπων ενώνει την πολυμορφία της μουσικής και γίνεται ένα κομμάτι».

Θα ενώσουν τις φωνές τους οι:

Αλκή, Αντίπερα Όχθη, Bella Fuzz, Cyanna, Dangel Angel, Δραμαμίνη, GAD, Kadinsky, Mani Deum, Ζωή Παπαδοπούλου, Poem, Strawberry Street, Transistor ...ενώ παρόντες θα είναι άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού και των Μ.Μ.Ε.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, ανήκει στον χώρο των Α.Μ.Ε.Α και από το 1988, δραστηριοποιείται για 24 χρόνια στο χώρο αθλητισμού των κωφών με τη συμμετοχή 3.000 κωφών αθλητών από όλη την Ελλάδα σε 13 αθλήματα.

Ενόψει των διοργανώσεων της Παγκόσμιας (ICSD www.deaflympics.com ) και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EDSO www.edso.cu ) Αθλητισμού Κωφών για το έτος 2012, οι αθλητές χρειάζονται την στήριξη όλων μας προκειμένου να καταφέρουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις αυτές.