Rihanna: Με μπικίνι στα Barbados!

Δείτε τις καυτές της καμπύλες

Η Rihanna φόρεσε το μπικινάκι της, έβγαλε έξω όλη την καλοκαιρινή της διάθεση και επέστ��εψε στον τόπο καταγωγή της, στα νησιά Barbados.

Η 23χρονη pop star, πήγε στην πατρίδα της για να περάσει μαζί με την οικογένεια αλλά και τους παιδικούς της φίλους, την «Boxing Day» (πρόκειται για επίσημη αργία η οποία γιορτάζεται μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα και αποτελεί έθιμο που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, όταν οι έχοντες συνήθιζαν να κάνουν δώρα στους μη έχοντες την επομένη των Χριστουγέννων).
Η Rihanna δεν ξέρουμε αν τήρησε το έθιμο, ξέρουμε όμως πως καλοπέρασε, ξεκουράστηκε, και ευχαριστήθηκε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Φορώντας ένα πολύ καυτό μπικίνι και με έντονη την σέξι διάθεση, η νεαρή τραγουδίστρια «ανέβασε» στο Twitter της φωτογραφία όπου ποζάρει κοιτώντας και φιλώντας προκλητικά τον φακό.
Ξεκουράζεται η Rihanna, περνώντας ευτυχισμένες στιγμές με τους κοντινούς της ανθρώπους, μιας και το έχει τόσο ανάγκη.

Άλλωστε όπως σας είχαμε γράψει και πριν από λίγο καιρό, η 23χρονη σταρ είχε κουραστεί τόσο πολύ από την παγκόσμια περιοδεία της, με αποτέλεσμα να παίρνει την Beyonce τηλέφωνο, κλαίγοντας και ζητώντας μια καλή συμβουλή και λίγη παρηγοριά.