Νέοι, επιτυχημένοι και... ακριβοπληρωμένοι

Ποιοί είναι οι 10 πλουσιότεροι κάτω των 30;

Μπορεί να είναι κάτω των 30 και πολλοί συνομήλικοί τους να παίρνουν 700 ευρώ, ωστόσο, υπάρχουν κάποια «πιτσιρίκια» στη showbizπου βάζουν στην τσέπη... εκατομμύρια! Πρώτη και καλύτερη στη σχετική λίστα του Forbes; Η «εκρηκτική» Beyonce φυσικά!

Σύμφωνα με τον κατάλογο των πιο ακριβοπληρωμένων κάτω των 30, η Beyonce «καθάρισε» 84 εκατομμύρια δολάρια. Λίγο η παγκόσμια περιοδεία της, λίγο οι πωλήσεις των CD, βάλτε και το διαφημιστικό για τα ρούχα της «House of Dereon» και το άρωμά της, «Heat» και ιδού πώς τα βρήκε...

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Britney Spears, που μπορεί να μη�� έχει το σουξέ που είχε προ ετών, ωστόσο, διαθέτει περιουσία 64 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το 24χρονο «φαινόμενο» Lady Gaga, που κατάφερε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» παγκοσμίως, εισπράττοντας 62 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το top 5 συμπληρώνουν η Miley Cyrus και η Taylor Swift με 48 και 45 εκατομμύρια δολάρια (ξέρετε κι άλλα 20χρονα με τέτοια... προίκα;).

Τον πρώτο άνδρα κάτω των 30 με λεφτά τον συναντάμε στην 6η θέση, όπου μάλιστα υπάρχει ισοπαλία: ο άσσος του NBA LeBronJames και ο τενίστας Roger Federer διαθέτουν 43 εκατομμύρια δολάρια.

Τις τρεις τελευταίες θέσεις στο top 3 καταλαμβάνουν: ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαιρου Eli Manning που «βγάζει» 40 εκατομμυριάκια ετησίως, ο συνάδελφός του Terrell Suggs με 38 εκατομμύρια και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης Cristiano Ronaldo με 30 εκατομμύρια τον χρόνο.

Συμπέρασμα;

Γυναίκες και αθλητές... τσέπες δυνατές!

Δείτε τους 10 πλουσιότερους κάτω των 30