Ρ. Λοϊζίδου:«Είναι δύσκολη χρονιά για την τηλεόραση»

Κ. Κόκλας: «Το θέατρο δεν έχει λεφτά»

Οι λατρεμένοι γονείς της «Παιδικής Χαράς», Ρένια Λουϊζίδου και Κώστας Κόκλας, σε μια από κοινού συνέντευξη μιλούν για την σειρά που «κόπηκε», για τα μελλοντικά τους σχέδια και για την οικογενειακή ζωή.

Η νέα σεζόν θα τους βρει μαζί στο… σανίδι. Από υπερπροστατευτικοί γονείς θα μετατραπούν σε ένα ερωτικό δίδυμο, στην «Λοκαντιέρα».

Η Ρένια παραδέχεται ότι στενοχωρήθηκε που η «Παιδική Χαρά» τελείωσε έτσι «άδοξα», αλλά «πίκρα δεν μου άφησε… Δεν μου αφήνει πίκρα, γιατί καταλαβαίνω ότι η δουλειά αυτή κόπηκε όχι για δική μου αποτυχία, αλλά γιατί βρίσκεται εν μέσω μιας οικονομικής συγκυρίας που οδηγεί το κανάλι, το οποίο με χαρά φρόντισε και πίστεψε τη σειρά επί ένα χρόνο, σε άρδην αλλαγές στο πρόγραμμα και στις ζώνες του».

Η γνωστή ηθοποιός λησμονεί τα χρόνια που τα πράγματα ήταν πιο ανέμελα στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ αποκαλύπτει ότι… φοβάται την δημοσιότητα, για αυτό δεν βγήκαν ποτέ στην φόρα τα προσωπικά της! «Όλοι ξέρουμε ότι όλα αυτά γίνονται χέρι με χέρι, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις. Συνήθως οι άνθρωποι πάνε προς την δημοσιότητα. Επειδή η δημοσιότητα έχει μεγάλη δύναμη, θα σου έλεγα ότι τη φοβήθηκα και ακόμα τη φοβάμαι»…

Δεν φοβάται τον χρόνο, αλλά θα έλεγε «όχι» σε κάποια πλαστική επέμβαση. Άλλωστε, όπως αποκαλύπτει έχει κάνει λιποαναρρόφηση μετά την γέννα!

Ο Κώστας Κόκλας μιλάει για τις γυναίκες, τις οποίες θαυμάζει, σε αντίθεση με τον ρόλο που υποδύεται στο νέο του έργ��, στο οποίο είναι… μισογύνης, ενώ νιώθω τυχερός, αφού, όπως παραδέχεται, «την αποτυχία την έχω βρει σπάνια, την αντιμετωπίζω όμως με μεράκι και ειλικρίνεια».

Ο Κ. Κόκλας λέει ότι τα πράγματα για τους ηθοποιούς είναι πολύ δύσκολα, όμως ο ίδιος γνώριζε πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός ότι «το θέατρο δεν σε βοηθάει να γίνεις πλούσιος, το κάνεις για μεράκι».

Η κ. Λουϊζίδου και ο κ. Κόκλας εκτός από την αγάπη για την ηθοποιία έχουν και αδυναμία στα παιδιά τους. Ο γιος της Ρένιας την ακολουθεί πια στις περιοδείες της (είναι 9 ετών), ενώ του Κώστα που είναι πιο μικρός κάνει διακοπές στην Ζάκυνθο (την γενέτειρα του ηθοποιού) και ξέρει ότι «ο μπαμπάς ταξιδεύει για δουλειές».

Πηγή: Down Town