Νίκος Βέρτης: «θέλω να κρατάω χαμηλό προφίλ»

Τι λέει για τα προσωπικά του και το πανάκριβο αμάξι του

«Το προσωπικό μου όνειρο δεν ήταν ποτέ το να κάνω καριέρα», εξομολογείται ο Νίκος Βέρτης και μιλά για όλα: την καριέρα του, τους καλούς του φίλους, τα προσωπικά του αλλά και το πανάκριβο αυτοκίνητο που απέκτησε πρόσφατα και ξεσήκωσε ουκ ολίγα αρνητικά σ��όλια!

Παρά την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει, ο 34χρονος τραγουδιστής κρατάει χαμηλό προφίλ. «Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι καθόλου άνθρωπος με χαμηλό προφίλ. Στην επαγγελματική μου ζωή, όμως, θέλω να είμαι και το επιδιώκω», επισημαίνει στο περιοδικό «People».

Δίπλα του φροντίζει να έχει καλούς φίλους, όπως ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο έκανε μαζί διακοπές στην Μύκονο φέτος, αλλά και τον κόσμο. «Είναι που θα σου πουν την αλήθεια», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος.

Τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, όμως και γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ να συνοδεύεται από κάποια αιθέρια ύπαρξη; Όπως λέει ο ίδιος, προσπαθεί να κρατά κρυφά τα προσωπικά του, να μην δίνει δικαιώματα και τροφή για σχόλια ώστε να τον «πυροβολούν». Παράλληλα, δηλώνει υπέρ των μόνιμων σχέσεων και αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση.

Πρόσφατα, ο τραγουδιστής εθεάθη να οδηγεί μία Aston Martin 300.000 ευρώ και αμέσως ξέσπασε θύελλα αρνητικών σχολίων. «Αυτή είναι η τρέλα μου από πιτσιρικάς. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παιδικό όνειρο, αλλά δεν το χάρηκα πάρα πολύ. Με κυνήγησαν πολύ και μου έκαναν άσχημη κριτική τα Μέσα Ενημέρωσης. Ήμουν έτοιμος να το πουλήσω», εξομολογείται και τονίζει πως το είχε παραγγείλει πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση. Πάντως, τα αυτοκίνητα είναι η αδυναμία του, αφού-όπως λέει- δεν είναι σπάταλος σε κανένα άλλο αντικείμενο πριν από αυτό.

Τέλος, ο Νίκος -που σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη- αναφέρεται στο επεισόδιο που έγινε στο μαγαζί του, όπου έφυγε από την σκηνή γιατί κάποιοι θαμώνες ήταν αγενείς: «δεν είχε σχέση με μένα αλλά μια διαφωνία μεταξύ δύο πελατών. Τέτοια συμβαίνουν συνέχεια αλλά δεν ανέχομαι τέτοιες καταστάσεις», λέει.