Eρωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz παραβρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα, την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια και τον Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση.
Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας/ NDPP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Αργύρης Πανταζάρας- Σίσσυ Τουμάση/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Η επίσημη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026, με την queer κωμωδία «Club Kid» του Τζόρνταν Φέρστμαν. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026.
Εκτός από τα γνωστά ζευγάρια, κι άλλα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης έδωσαν το «παρών» στην επίσημη τελετή έναρξης του φεστιβάλ. Ανάμεσά τους η Εριέττα Μανούρη, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Νίκος Περάκης και η Σαλίνα Γαβαλά.
Εριέττα Μανούρη/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Βασιλική Τρουφάκου/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Σαλίνα Γαβαλά- Χρήστος Φερεντίνος/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Ιφιγένεια Τζόλα- Βάσω Γουλιελμάκη/ NDP ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ