Μπουγιούρης: «υπήρξε αμοιβαία έλξη με την Αθηνά»

Τι αποκάλυψε για τα προσωπικά του και την Οικονομάκου;

Σίριαλ έχει καταντήσει η σχέση του Παναγιώτη Μπουγιούρη με την Αθηνά Οικονομάκου. Μετά τις φωτογραφίες του Μπουγιούρη με νέα συνοδό το καλοκαίρι στην Μύκονο το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν (;), ωστόσο, ο ηθοποιός με μια δήλωση - βόμβα αποκαλύπτει πως... αγαπά πολύ την Αθηνά!

Τόσο ο Παναγιώτης σε παλιότερη συνέντευξή του, όσο και η Αθηνά σε όλες διέψευδαν ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους. Μιλώντας, όμως, στο κυπριακό έντυπο «Το Περιοδικό», ο ηθοποιός τα είπε λίγο αλλιώς τα πράγματα: «την αγαπώ πάρα πολύ και όντως υπήρξε μια έντονη αμοιβαία έλξη. Προς το παρόν μόνο αυτό μπορώ να σου πω», ήταν η ατάκα του.

Δηλαδή προσεχώς θα μάθουμε περισσότερα Παναγιώτη μας; Μάλλον πρέπει να δώσει την έγκρισή της και η Αθηνά πριν βγάλεις τα «άπλυτά» σας στη φόρα...

«Δεν θέλω να απομυθοποιήσω το προφίλ που αρέσει στα Μέσα να προβάλλουν για μένα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστα έως καθόλου από αυτά που κυκλοφορούν έχουν αληθινή βάση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μιλώντας για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα στο σίριαλ «Σε φόντο κόκκινο», του κυπριακού καναλιού «Σίγμα», ο Παναγιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του. Τέλος, επιβεβαίωσε όσα είχαν ακουστεί περί «Top Chef», ότι δηλαδή δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1!