Στο νοσοκομείο πασίγνωστος αθλητής

Γιατί κινδύνεψε η ζωή του

Στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία. Εκανε ακόμη και τηλεοπτική καριέρα μέσα από τις ταινίες Rocky, στις οποίες πρωταγωνίστησε. Έβγαζε νοκ άουτ τους αντιπάλους του με μία και μόνο κίνηση. Το εκτόπισμά του είχε σαν αποτέλεσμα να ηττηθούν από αυτόν εκατοντάδες αθλητές στο ρινγκ. Τώρα χαιρετά τους θαυμαστές του σχεδόν κατάκοιτος σε ένα κρεβάτι κλινικής της Florida.

Ο Hulk Hogan βιώνει την πιο δύσκολη στιγμή όχι τόσο της επαγγελματικής, αλλά της προσωπικής του πορείας, καθώς οι αλλεπάλληλες κρίσεις σπασμών στους μύες έκαναν επιτακτική την ανάγκη να χειρουργηθεί. Μετά την επέμβαση έπεσε κυριολεκτικά στο κρεβάτι. Τις τελευταίες ημέρες είναι αδύνατον να μετακινηθεί και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φάει και να πιει με τη βοήθεια των νοσοκόμων.

16.000 θαυμαστές του έχουν «μπει» στην σελίδα του στο twitter για να του συμπαρασταθούν. «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ μου έχετε ��υμπαρασταθεί όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους», αναγράφεται στην εν λόγω σελίδα. Στο πλευρό του βρίσκεται η τωρινή του σύντροφος Jennifer Mc Daniel.

Είναι ό, τι χειρότερο του έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιό του από την επί 23 χρόνια σύζυγό του, αλλά και πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν. Ολοι του εύχονται να τα καταφέρει και απ’ ό,τι φαίνεται αυτό θα γίνει.


Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του στο ρινγκ.