Επώνυμο ζευγάρι χώρισε πριν τον γάμο

Μετά τις χωριστές διακοπές ήρθε και το οριστικό τέλος...

Τέλος στη σχέση τους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας έβαλαν ο Μιχάλης Σηφάκης και η Στέλλα Γιαμπουρά. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας και το γνωστό μοντέλο έκαναν χωριστές διακοπές το καλοκαίρι, ενώ η Στέλλα επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους μιλώντας στο Star.

Ο διεθνής γκολκίπερ και το μοντέλο είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της απόστασης (μιας και ο Σηφάκης αγωνίζεται στον Άρη και εκείνη διαμένει στην Αθήνα), ωστόσο, η σχέση τους δεν κατάφερε να οδηγήσει σε γάμο παρά τα σχέδιά τους.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να τα έχουν ξαναβρεί, όμως, ο χωρισμός είναι οριστικός. «Ήταν κοινή απόφαση», είπε στο Star η Στέλλα.

Σε συνέντευξή του προ μηνών στο «DownTown», ο αθλητής εμφανιζόταν τρελά ερωτευμένος. Μάλιστα, σε ερώτηση αν είναι κανόνας οι ποδοσφαιριστές να έχουν σχέση με μοντέλα, εκείνος είχε απαντήσει: «στη δική μας περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο το επάγγελμα. Νομίζω ότι όποια άλλη δουλειά και να κάναμε, μαζί θα ήμασταν».

Ωστόσο, το καλοκαίρι έκαναν διακοπές χωριστά, ενώ πρόσφατα ο Μιχάλης εθεάθη σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης με νέα συνοδό.

«Δεν το γνώριζα, αλλά φυσικό επακόλουθο είναι να βρει κάποια άλλη κοπέλα κι εγώ έναν άλλο άνδρα», είπε η Στέλλα στο Star και κατέληξε: «δεν θα γίνει κάποιος από τους δύο καλόγερος».