Τί σημάδια άφησε ο χρόνος στους σταρ της σοουμπιζ;

Δείτε το... αποτέλεσμα!

Για τους περισσότερους σταρ της παγκόσμιας σοουμπιζ, ο χρόνος μέχρι σήμερα ήταν ο καλύτερός τους σύμμαχος. Εκτός από ένα μικρό – τόσο δα – λιθαράκι κάποιου γιατρού, κάποιας επέμβασης ή του… κομμωτή τους, σήμερα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αγνώριστοι σε σχέση με το παρελθόν.

Μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 90 και συγκεκριμένα το 1990, αποδεικνύουν ότι τότε, όχι μόνον πολλοί από αυτούς είναι χειρότεροι σε σχέση με την σημερινή τους εικόνα, αλλά και ότι το τότε είναι κάτι που θέλουν να… «αποτινάξουν» για πάντα από πάνω τους. Για τις γυναίκες, οι διαφορές σε σχέση με το παρελθόν επικεντρώνονται στο πρόσωπο - φρύδια, χείλη και «μήλα» - και τα μαλλιά, ενώ σε ό,τι αφορά τους άνδρες, οι διαφορές σχετίζονται με όλο το σώμα και κυρίως τα περισσότερα ή τα λιγότερα κιλά τους.

Κατάμαυρο μαλλί, «πίσσα» για την ακρίβεια είχε η Αννα Βίσση το 1990. Η συγκεκριμένη φωτό τραβήχτηκε την περίοδο που η ερμηνεύτρια προετοίμαζε το μιούζικαλ «Δαίμονες». Καμία σχέση με το πρόσφατο κόκκινο και το τωρινό κατάξανθο.

Λίγους μήνες πριν τη φωτογραφία της Αννας Βίσση, αλλά πάλι το 1990, τραβήχτηκε η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με το άβαφο τότε μαλλί μπούκλα, τα πυκνά φρύδια και τα σίγουρα πολύ περισσότερα κιλά. Επί εποχής Mega Banca και Γιώργου Πολυχρονίου.

Σε επίπεδο διεθνούς τζετ σετ, η φωτογραφία της Catherine Zeta Jones δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με το σήμερα.

Αντίθετα, όταν ο Tom Cruise ήταν παντρεμένος με την Nicole Kidman είχε πολύ περισσότερα μαλλιά και πιο πολλά κιλά.

Το ίδιο συνέβη και με την ηθοποιό Halle Berry, καθώς και τον Rob Lowe.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό People