Baby bloom για τον μικρότερο γιο της Μαντούς Γαστεράτου και του Νίκου Ισηγόνη!
Οι ευτυχισμένοι γονείς βάπτισαν τον 7 μηνών γιο τους σε στενό οικογενειακό κύκλο. Νονός του νεοφώτιστου που πήρε το όνομα Χρήστος ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος, Χάρης Χρονόπουλος.
Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έγινε σύμβουλος ψυχικής υγείας;
Η χαρά του που έγινε πνευματικός μπαμπάς του μικρού ήταν τόσο μεγάλη που δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από την ιδιαίτερη ημέρα.
Μαντώ Γαστεράτου: Η ζωή της τελευταία μέσα από 11 φωτογραφίες
Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε έναν εξωτερικό χώρο στα βόρεια προάστια όπου τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το καφέ, το πράσινο και το μπλε.
«Με το νέο μέλος βιώνουμε μια πολύ γλυκιά περίοδο. Αυτή τη φορά βιώνω τη μητρότητα πιο ώριμα. Όταν συμβαίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή μιας οικογένειας, χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός. Πρέπει να δεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, με τα άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι, είναι μια συνθήκη που φέρνει πολλές αλλαγές», είχε δηλώσει η γλυκιά μαμά στο Happy Day.