Τζόυς Ευείδη: «Εγώ είμαι και γριά κι αυχενικό έχω, είμαι και... λεχώνα»

Όσα είπε η γνωστή κωμική ηθοποιός στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε η Τζόυς Ευείδη στο Breakfast@Star

Στον Πάνο Παπαδόπουλο και την κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η Τζόυς Ευείδη.  

Τζόυς Ευείδη: «Δεν περνάω ποτέ ωραία όταν είμαι ερωτευμένη»

H καταξιωμένη κωμική ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη της για τη μικρή οθόνη και το πόσο τη βοήθησε στην καριέρα της. «Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Παίζει πάντα σπίτι μου, την αγαπώ πολύ. Απορώ που υπάρχει ένας σνομπισμός στην τηλεόραση. Εγώ δεν την έχω σνομπάρει ποτέ», είπε αρχικά. «Η τηλεόραση με έβγαλε στο θέατρο, γιατί πρώτα έκανα το Ρετιρέ και μετά άρχισε να μου τρέχει το θέατρο. Οπότε την αγαπάω πολύ και την ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για εμένα», πρόσθεσε.

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε τη δική της απάντηση στον Θανάση Αλευρά

Σχολίαζοντας τις δηλώσεις του Θανάση Αλευρά, είπε με χιούμορ: «Εγώ είμαι και γριά κι αυχενικό έχω, είμαι και... λεχώνα. Είδες, τα πέτυχα και τα τρία!». Πριν από λίγες ημέρες, ο ηθοποιός είχε εκφράσει ότι το περιεχόμενο που προβάλλεται στις πρωινές εκπομπές δεν τον βρίσκει σύμφωνο, προσθέτοντας πως αναπαράγεται ένα είδος κουτσομπολιού, το οποίο απευθύνεται σε ηλικιωμένους, λεχώνες και γενικότερα σε πρόσωπα που παραμένουν αναγκαστικά στο σπίτι τους.

Τζόυς Ευείδη: «Έβαλε τα κλάματα όταν κατάλαβε ότι με χτύπησε»

Η Τζόυς Ευείδη έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της μικρής οθόνης

«Δεν είχα καμία πρόταση για την τηλεόραση. Ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο για δουλειά», απάντησε στη συνέχεια η Τζόυς Ευείδη. «Είμαι ο χειρότερος μάνατζερ του εαυτού μου», πρόσθεσε σε σχέση με την καριέρα της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star