Νίκη Μπακογιάννη: Ο γάμος, οι δύο γιοι, το διαζύγιο και η αστρολογία

Όσα είπε η αργυρή Ολυμπιονίκης του στίβου για τη ζωή της

Νίκη Μπακογιάννη: Όσα είπε στη συνέντευξή της στο Happy Day

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η αργυρή Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος, Νίκη Μπακογιάννη. 

Η αθλήτρια του στίβου μίλησε για τον πρωταθλητισμό, τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, τον γάμο και το διαζύγιό της, τη γέννηση των δύο παιδιών της αλλά και τη σχέση της με την αστρολογία. 

Η Νίκη Μπακογιάννη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο των 5χλμ., τον Νοέμβριο του 2024/ NDP ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

H Νίκη Μπακογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. «Στα 16 μου μετακόμισα μόνη μου στην Αθήνα, έμενα στους ξενώνες του ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια. Ακόμα κι όταν γέννησα τα παιδιά, δεν μπορούσα να φύγω, είχα πάθει ιδρυματοποίηση. Είχα σπίτι έξω και πάλι πήγαινα στους ξενώνες. Μου πήρε κάποια χρόνια για να ζήσω στο σπίτι όπου ζούσα. Στους ξενώνες υπήρχαν δύσκολες ημέρες», περιέγραψε στο Happy Day.

Nίκη Μπακογιάννη: Ο γάμος, τα δύο παιδιά και το διαζύγιο

Η Ολυμπιονίκης παντρεύτηκε, απέκτησε δύο γιους αλλά τελικά χώρισε. Όπως είπε, ο γάμος δεν της ταίριαξε. 

Μου άρεσε να είμαι μόνη μου. Όταν ήμουν μόνη μου, πετύχαινα σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό. Οι σχέσεις με αποπροσανατόλιζαν

«Παντρεύτηκα και χώρισα μετά από 6 χρόνια, έχω κάνει και δύο παιδιά. Ωραία εμπειρία ο γάμος, αλλά δε μου ταίριαξε εμένα φαίνεται. Δεν προχώρησε ο γάμος και είπαμε καλύτερα να το συνεχίσουμε ο καθένας από μόνος του. Ο πρώην σύζυγος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε κι άλλα παιδιά. Εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

O πρώτος της γιος γεννήθηκε το 2001 και ο δεύτερος το 2003.

Nίκη Μπακογιάννη: H Πολεμική Αεροπορία και η αστρολογία

«Είμαι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ασχολούμαι και με την προπονητική με τη σχέση του αθλητισμού με το περιβάλλον. Κάποια στιγμή είχα κάνει και αστρολογία. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα. Ο αστρολογικός μου χάρτης μου έχει δώσει πολλές απαντήσεις για την πορεία μου, είδα ότι ήμουν φτιαγμένη για την επιτυχία» ανέφερε αρχικά η Νίκη Μπακογιάννη.

Η Νίκη Μπακογιάννη έχει λάβει πολλές διακρίσεις στον στίβο. Το 1996, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο για το άλμα της, ύψους 2,03 μ.

«Από μικρή είχαν την τάση να ανεβαίνω σε ένα βουνό, να διαλογίζομαι και να κάνω όνειρα. Τη μέρα που πήρα το ασημένιο μετάλλιο, ήξερα από πριν ότι θα επιστρέψω πρωταθλήτρια στη χώρα μου. Ήξερα ότι αν περνούσα τα 2 μ. θα είχα μετάλλιο», κατέληξε.