Κατερίνα Λιόλιου: «Χαίρομαι όταν υπάρχει αυστηρή κριτική»

Θα πήγαινε στη Eurovision;

H Κατερίνα Λιόλου είναι από τις τραγουδίστριες που χαίρεται όταν δέχεται αυστηρή κριτική.

«Χαίρομαι όταν υπάρχει αυστηρή κριτική. Καμιά φορά είναι πιο αυστηρή από αυτή που θα έπρεπε. Ο λόγος που χαίρομαι είναι επειδή ο κόσμος φαίνεται πως έχει απαιτήσεις από εμένα. Θεωρώ πως περιμένει πολλά πράγματα. Αυτό το λαμβάνω ως θετικό», είπε στον Γιώργο Ευγενίδη και το protothema.gr


Στη συνέχεια, εξέφρασε την επιθυμία της να πάει κάποια στιγμή στη Eurovision, αλλά για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης χρόνου. «Στο μέλλον θα ήθελα να πάω στη Eurovision. Να κάνω περήφανη τη μαμά μου που είναι και μεγάλη φαν».

Αν ποτέ λάβει μέρος θα ήθελε να το κάνει με ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο ή μισό-μισό.

Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 14 Ιουλίου για μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα που θα χαραχθούν βαθιά στη μνήμη μας.

Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live όλα τα τραγούδια του album «Το Δικό Μου DNA», τις μεγάλες πολυπλατινένιες επιτυχίες της καθώς και τραγούδια - σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, με το δικό της χαρακτηριστικό πάθος, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή της Panik Live Productions.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star