Για την Eurovision, την Τζένη Θεωνά, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Πάνο Παπαδόπουλο.
Φέτος, η Μπέττυ Μαγγίρα απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα
«Έχω να θυμάμαι ωραίες στιγμές από την Eurovision, ήταν αξέχαστα χρόνια. Θα ξαναέκανα την Eurovision με μεγάλη ευχαρίστηση και με τη Ματθίλδη και με όποιον θέλει. Γιατί να μη δώσει η Τζένη Θεωνά το 12άρι; Δεν είναι κορίτσι της ΕΡΤ; Το θέμα με το 12άρι είναι ότι βάφεσαι και χτενίζεσαι για να βγεις 2 λεπτά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια κι ηθοποιός.
Μπέττυ Μαγγίρα: Οι φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στο Λονδίνο
Για τις φήμες περί μετακόμισής της στο Action 24, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Τις πόρτες του παραδείσου δεν ξέρω πότε θα περάσω… Ποιον αφορά το τι κάνω εγώ; Υπάρχουν προτάσεις. Αν ξαναγίνουν τηλεοπτικά βραβεία, θα τα πάρει όλα ο Αρναούτογλου, γιατί κάνει τρεις εκπομπές».
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star