Μια ιδιαίτερα δύσκολη βραδιά πέρασαν η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου.
Συγκινήθηκε ο Ετεοκλής: Η Μελίτα βγήκε στην εκπομπή για τη γιορτή του!
Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια του Breakfast@Star, ενημέρωσε τους followers της ότι η κορούλα τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου λατρεύουν την κορούλα τους, Μελίτα
«Παρασκευή βράδυ…», έγραψε η Ελένη Χατζίδου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μικρής Μελίτας με ορό στο χέρι.
Χατζίδου: Το τραγούδι με την κόρη της & τα brownies που ετοίμασε η Μελίτα
Παρότι δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της κόρης της, ωστόσο το πρωί του Σαββάτου πόσταρε βιντεάκι ευχαριστώντας όσους ευχήθηκες στη μικρούλα «καλή ανάρρωση».
Επέστρεψε ο Ετεοκλής στο Breakfast@Star μετά το πρόβλημα υγείας
«Ήθελα να σας πω ένα μεγάλη "ευχαριστώ" για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας. Το Μελιτάκι τώρα ανεβάζει πυρετούλη... είναι λίγο περίεργα, έχει εξουθενωθεί, έχει ταλαιπωρηθεί, ήταν το βράδυ δύσκολο, δεν κοιμήθηκε καλά.... τώρα θέλει ξεκούραση, αλλά σας στέλνει τα φιλιά της. Δεν παραπονιέται καθόλου. Καλό παιδί!», είπε η Ελένη Χατζίδου στο βιντεάκι που πόσταρε.
Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη, ο Ετεοκλής Παύλου χρειάστηκε να μείνει εκτός της πρωινής εκπομπής του Star, λόγω τροφικής δηλητηρίασης.